top of page

Ecoplant: De groene energieoplossing voor evenementen en festivals

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is het van essentieel belang dat evenementen en festivals ook hun steentje bijdragen aan een groenere toekomst. Roelants, gevestigd in Leuven, presenteert met trots een innovatieve oplossing voor milieuvriendelijke energievoorziening: de Ecoplant Sun Tracing Solar Systems.Wat is Ecoplant?


Ecoplant is niet zomaar een zonnepaneel. Het is een geavanceerd, zonvolgend systeem dat gebruik maakt van monokristallijne zonnepanelen. Dankzij een uniek mechanisme draaien de panelen automatisch mee met de zon, waardoor ze optimaal gebruik maken van de beschikbare zonne-energie. Bovendien combineert Ecoplant meerdere functies zoals CO2-neutrale zonne-energieoogst, accu-opslag, veiligheidscamera's, straatverlichting en een laadstation in één compact systeem.


Waarom Ecoplant kiezen voor uw evenement of festival?

  1. Duurzaamheid: Met Ecoplant kiest u voor een 98% circulair product, waarmee u een duidelijk signaal afgeeft over uw inzet voor een groenere planeet.

  2. Efficiëntie: Door de zonvolgende technologie haalt Ecoplant het maximale uit elke zonnestraal, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

  3. Multifunctionaliteit: Naast energieopwekking biedt Ecoplant ook verlichting en beveiligingsmogelijkheden, waardoor het een alles-in-één oplossing is voor evenementen.

  4. Eenvoudige installatie: De Ecoplant kan binnen twee uur operationeel worden geplaatst, waardoor het een ideale keuze is voor tijdelijke evenementen en festivals.


Een waterput plaatsen is goed voor de planeet


Doordat u via een waterput regenwater hergebruikt voor huishoudelijke taken, zal uw drinkwaterverbruik drastisch dalen. Rekening houdend met onze droge zomers en waterschaarste, is dat zeker geen overbodige luxe. Help de planeet dus en handje en laat een degelijke waterput plaatsen. Wil u weten hoe groot uw waterput moet zijn? Reken zeker op 50 vierkante meter per dakoppervlak. Natuurlijk moet u bij de keuze van een regenput rekening houden met het aantal mensen die het regenwater zullen verbruiken, want met een te kleine waterput bent u ook niet veel.


Neem de stap naar een groener evenement met Roelants


Als trotse verdeler van Ecoplant in België, biedt Roelants een complete service, van advies en installatie tot onderhoud. Door te kiezen voor Ecoplant, kiest u niet alleen voor een innovatieve energieoplossing, maar ook voor een partner die uw visie op duurzaamheid deelt.


Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw evenement of festival met Ecoplant? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Roelants. Samen zetten we een stap naar een groenere toekomst!


Contacteer Roelants


  • Adres: Aardebrug 28, 3210 Lubbeek

  • Telefoon: 016 73 48 35

  • E-mail: info@zandgroevenroelants.be


Zet de kracht van de zon in voor uw evenement. Kies voor Ecoplant.

Comentários


bottom of page