Afbraakwerken

Prijsaanvraag

Alle afbraakwerken

Wij zijn gespecialiseerd in alle mogelijke afbraakwerken bv. woningen, schuren, bijgebouwen en industriële panden.

Maar dankzij onze expertise en uitgebreid machine park kunnen wij ook meer specifieke constructies aan zoals bv hoge torens. 

Wij beschikken onder meer over hoogtewerkers, betonscharen, rupskranen met sorteergrijper, kleine graafmachines, en grote containers. 

De verschillende bouwmaterialen worden grotendeels ter plaatse uit gesorteerd en afgevoerd. Op onze vestiging in Lubbeek gaan we het afval verder verwerken, sorteren, maar ook deels recycleren waar mogelijk. Dit doen we met behulp van oa onze breekinstallatie en sorteer leescabine.

Wij vormen uw partner van A tot Z en laten uw terrein dus, in geen
tijd, proper achter.

Wij werken voor particuliere en professionele klanten, vooral in regio

Leuven-Aarschot-Tienen..Torens afbreken


Wij breken woningen, schuren, bijgebouwen en industriële panden af. Dankzij onze expertise kunnen wij ook heel specifieke constructies aan. Torens bijvoorbeeld. In ons machinepark hebben wij onder meer hoogtewerkers, betonscharen (crushers), rupskranen met sorteergrijper (om het afval meteen op de werf te scheiden), kleine graafmachines, en containers. Voor beton en steenpuin hebben wij een eigen breekinstallatie.

Meer info?

Iedere werf is anders en krijgt een op maat gemaakte prijs. Laat al zo veel mogelijk gegevens en informatie achter Mnr Roelants contacteert u graag voor een afspraak ter plaatse.

Contacteer ons

Tarieven

Wat u betaalt voor onze diensten, laten wij u liever persoonlijk weten. Maar hoe dan ook blijven we binnen het budget dat u voor ogen hebt. Bel of mail ons, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Op onze website vindt u een overzicht van ons machinearsenaal, en de contactgegevens. Akkoord met ons voorstel? We gaan zo snel mogelijk aan de slag, en houden daarbij maximaal rekening met uw agenda en timing. Want uw tevredenheid is onze grootste beloning.

Contact

Wenst u meer informatie
of een gratis offerte?

Contacteer ons vrijblijvend op

Afbraakwerken in Lubbeek, Vlaams-Brabant