top of page

Copro-keuringen: Een stempel van kwaliteit en duurzaamheid

In de bouw- en infrastructuurwereld is kwaliteit van het grootste belang. Het gaat niet alleen om het leveren van een product of dienst, maar ook om het waarborgen van de veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van dat product. Bij RSB begrijpen we dit als geen ander. Daarom hebben we gekozen voor een samenwerking met Copro.


Copro Keuringen

Copro: Een onpartijdige instelling voor controle en certificatie

Copro is een onpartijdige instelling die zich richt op de controle en certificatie in de bouw. Ze staan bekend om hun expertise in certificatie, keuring en technische ondersteuning. Hun doel is om de kwaliteit van infrastructuurwerken te waarborgen door de certificatie van bouwproducten, hun uitvoering en zelfs kwaliteitssystemen. Dit betekent dat wanneer een product of dienst het Copro-certificaat draagt, het voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid.


Copro-keuringen: een garantie voor kwaliteit

Ons recyclagecentrum verzamelt, sorteert en scheidt verschillende soorten afval. Dit proces gebeurt zowel machinaal als manueel, en zorgt ervoor dat we een reeks gerecycleerde materialen kunnen aanbieden, zoals gebroken beton- en mengpuin. Maar hoe kan men er zeker van zijn dat deze gerecycleerde producten van topkwaliteit zijn?


Hier komt Copro in beeld. Door samen te werken met Copro, zorgen we ervoor dat al onze gerecycleerde producten uitvoerig worden gecontroleerd op kwaliteit. Dit betekent dat wanneer u kiest voor een gerecycleerd product van RSB, u niet alleen kiest voor een milieuvriendelijke optie, maar ook voor een product dat voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.


Kies voor duurzaamheid en kwaliteit


In een wereld waar duurzaamheid en kwaliteit hand in hand gaan, is de samenwerking tussen RSB en Copro een lichtend voorbeeld van hoe bedrijven kunnen samenwerken om beide te waarborgen. Of u nu een bouwprofessional bent op zoek naar betrouwbare materialen, of iemand die gewoon geïnteresseerd is in duurzame bouwpraktijken, onze samenwerking met Copro garandeert dat u producten en diensten van de hoogste kwaliteit krijgt. Voor meer informatie over Copro en hun diensten, kunt u hier terecht.

Comments


bottom of page